Akademija

Tikime ir jaučiame, kad esame prisidėję prie fotografijos populiarėjimo Lietuvoje savo nenutrūkstama edukacija SNAP festivalyje – renginiais, paskaitomis, kūrybinėmis dirbtuvėmis. Šiandien pastebime, kad entuziastai fotografuoja vis geriau ir iš savęs reikalauja vis daugiau profesionalumo. Todėl nuolatinių mokymų poreikis – kaip niekad didelis. Suteikdami galimybę jums mokytis ne tik festivalio metu, subūrėme stiprią lektorių komandą. Įvairius žanrus atstovaujantys profesionalūs fotografai pasiruošę perteikti savo patirtį pradedantiems, pažengusiems, o taip pat dalintis žiniomis su kolegomis profesionalais.

Šiame tinklapyje  galite pasirinkti jus dominančius mokymus, juos rezervuoti ir apmokėti jums patogiu būdu.

Dalyvių atsiliepimai:

"Rekomenduoju workshopą visiems, besidomintiems studijine fotografija. Apsilankiusiems akyse prašviesės, garantuoju. (šypt) Atmosfera kursuose be įtampos, laikas prabėgo greitai. Tomas Kauneckas - super! Turi klausimų? Klausk, ir tau tikrai bus atsakyta."  Ieva S.          

,,Ačiū Tomui ir jo komandai už puikų studijos šviesų ABC :) Užsiėmimas tikrai naudingas ir galiu drąsiai rekomenduoti visiems, ir tiems kas dar tik pradeda kelionę į studijinės šviesos fotografiją ir tiems, kas neapsisprendžia dėl pirmojo pirkinio savai namų fotostudijai. Tikiuosi visi dalyvavusieji sutiks, kad lektoriaus charizma, profesionalumas, geranoriškumas ir kantrybė šį workshop'ą pavertė linksmai ir tikrai naudingai praleistu laiku. Ačiū, ir laukiam pakvietimo į sekančias "dirbtuves"." Inga M.        

,,Labai pozityvus ir aiškus kursas."  Artur T.