Vidmantas Balkūnas

Spaudoje nuo 1997 m. Nuo 2007 m. iki 2015 m. žiniasklaidos grupės „Lietuvos rytas“ fotožurnalistas ir operatorius. Nuo 2015 m. - naujienų portalo "15min" fotožurnalistas.

Straipsniai, fotografijos ar fotoreportažai buvo publikuoti: „The Wall Street Journal“, „The New York Times“, „Die Zeit“, „Hufvudstadsbladet“, „Lietuvos ryte“, „Respublikoje“, „Verslo žiniose“, „Lietuvos žiniose“, „Kauno dienoje“, „Vakarų eksprese“, „Delfi.lt“, „Alfa.lt“, „Men’s Fitness“, „Ekstroje“, „MM“, „Ekstra panelėje“, „Kelionėse ir pramogose“, „Kelionių magijoje“, „Sporto klube“ ir kt. Vaizdo medžiaga panaudota "AFP", "AP" agentūrose.

Reportažus rengė iš, Kosovo, Afganistano, Ukrainos Maidano revoliucijos ir karo Rytuose, už poliarinio rato, 2015 m. rengė reportažus apie migrantų krizę sekdamas paskui prieglobsčio prašytojus nuo Sirijos sienos iki Vokietijos. 2016 m.rengė reportažus apie migrantus iš Graikijos - Makedonijos pasienio, Ukrainos karo priešakinių linijų šalia Donecko, teroristinių išpuolių vietų Briuselyje, Sicilijoje esančių migrantų stovyklų ir ekspedicijos aplink Baltijos jūrą "Baltoscandia 2016".

Labai įdomus inteviu su Vidmantu: Fotografija be dirbtinių šypsenų