Algimantas Kriščiūnas

Fotografas, iliustratorius, dailininkas. Labiausiai įgudęs portreto ir madų fotografijos žanruose. Nuo 2001 metų kasmet nominuojamas Lietuvos spaudos fotografų konkurse, laimėjo 8 auksinio kadro apdovanojimus portreto, gyvenimo, kultūros ir spindesio kategorijose. Surengė 5 asmenines parodas Lietuvoje.

Daugiausiai žinomas iš žurnale „Panelė“ ir „Happy 365” publikuojamų glamūrinių nuotraukų, kurios visada yra išskirtinės - garsenybės pasirodo su keptu kiaušiniu lėkštėje ant galvos, aptaisytos ilgavaisių agurkų apdaru, su vištos plunksnomis, patupdytos ant pyrago ar pieno vonioje.

Taip pat išskirtinai fotografas fiksuoja Lietuvos provincijos gyvenimą - tragikomiškų istorijų herojai atsiskleidžia netikėtai įdomiai, prie jų skurdžios realybės pridėjus režisūrinių detalių. Fotografas kaimo aplinkoje kuria madą, iliuziją, gyvenimo teatrą.

Pastaruoju metu A. Kriščiūnas vykdo ir asmeninį projektą “Happy365” socialiniuose tinkluose - fotografuoja sutiktus žmones ir klausia jų, kas juos daro laimingais.